Textflisor

Lösryckta ord eller hela meningar

Imorgon

Publicerad 2012-11-17 09:43:59 i Livet,

 
Idag fortsätter jag att packa, förbereda det sista innan avfärd. Är så glad över att jag inte tog ut någon lön från mitt företag förra året, detta innebär att jag kan unna mig saker & ting när vi är iväg. Planerar att komma hem med accessoarer, fina planscher, fantastiskt minnesvärda foton, kläder och jädrigt lycklig.
 
Paris Paris Paris....

Jag är lycklig

Publicerad 2012-11-16 14:46:56 i Livet,

 
Snaaart åker vi. Har inte varit i Paris på 5 år men har tänkt på det varenda dag sen dess. Och den här resan har vi planerat ett tag. 
Drömde om att åka dit, bo i Montmartre och ha en bättre kamera med mig än sist. Så blir det också. De 4 sista dagarna vi är på plats kommer vi bo i den stadsdelen, i Picassos gamla studio och det här känns så otroligt bra så det finns inte!

Småttingar

Publicerad 2012-11-14 22:10:11 i Livet,

4 kaninbäbisar kom häromdagen. Kunde inte låta bli att kika på dem, väldigt försiktigt förstås, när mamman mumsade på en morot.
Tyvärr helt fel fokus med kameran men en skymt åtminstone.
Jag är så stolt även om jag inte alls hade planerat detta riktigt nu men det var en glad överraskning!

Skrämmande

Publicerad 2012-11-12 10:17:31 i Livet,

 
Har skrämmade mycket som måste bli gjort denna veckan. Idag ska jag söka rätt på zippåsar i rätt size, ska flyga med Ryanair inom en snar framtid och jösses så många skräckhistorier det finns kring detta flygbolag. Stenhårda med bagaget så storleken(check!) och vikten är rätt. Är förvånad att de inte tar in människor viktmässigt också iom att alla jag pratar med stoppat på sig en massa saker på sig så att vikten på bagaget inte ska överstiga den tillåtna.
 
Innan jag stressar med detta ska jag på ansiktsbehandling och lyxa till det lite. Sen är det full speed igen.
 
 
 

Den kom

Publicerad 2012-11-10 09:58:57 i Livet,

Hösten kom och jag investerar i talgbollar, ny fröautomat och glädjs åt att se de små finkarna och mesarna utanför fönstret. Pensionärslivet tog sig en nystart i mitt liv och jag välkomnar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela